معرفی کوتاه گوشی سونی اکسپریا ام 4 آکوا SONY XPERIA M4 AQUA E2333
از سونی اکسپریا ام 4 آکوا « Xperia M4 Aqua » شش ماه پس از ارائه پرچمدار زد 3، در مارس 2015 پرده برداری شد و سونی 3 ماه بعد یعنی در june گوشی جدید خانواده آکوا را به بازار عرضه کرد تا در دسترس همگان قرار گیرد. با نگاهی کلی که به گوشی های سونی می اندازیم متوجه زبان طراحی تقریبا مشابه و کیفیت ساخت بالای آن ها خواهیم شد، بر این اساس می توان کمپانی سونی را از لحاظ طراحی و ضد آب بودن گوشی هایش تحسین کرد. اکسپریا ام 4 آکوا نیز از زبان طراحی معمول سونی پیروی می کند و از ظاهری بسیار شبیه به زد 3 برخوردار است، اما تفاوتی که بین دو گوشی لحاظ شده، در کیفیت ساخت و مواد به کار رفته در بدنه می باشد؛ این بدین معنی است که سونی در این نسل از فلز و شیشه بهره نگرفته و پلاستیک را جایگزین آن ساخته، اما مهارتی که سونی در طراحی این گوشی به کار گرفته نیز قابل ستایش می باشد به طوری که قبل از لمس گوشی، به سختی می توان تشخیص داد که بدنه پلاستیکی است. سونی ادعا میکند اکسپریا M4 Aqua تمدیدی از گوشی پرچمدار زد 3، اما با مشخصات میان رده هاست تا در میدان رقابتی گوشی های رده متوسط نیز بتواند خودی نشان دهد.
یکی از ویژگی های خوب گوشی، صفحه نمایش 5 اینچی IPS با رزولوشن 720 در 1280 پیکسل است که از زاویه دید و روشنایی بالایی برخوردار است و در مجموع کیفیت تصویر راضی کننده ای در اختیار کاربران قرار می دهد. به کارگیری اندروید 5.0 لالی پاپ «Lollipop» در این گوشی به جای اندروید کیت کت نیز کاری درست بود که سونی در این نسل به آن پرداخت. همچنین چیپست اسنپ دراگون 615 «MSM8939 Snapdragon 615» با دو پردازنده هشت هسته ای و 2 گیگابایت رم نیز موجب شده تا گوشی بتواند ازپس رقابت با دیگر گوشیهای هم رده اش برآید. ویژگی دیگری که دست کمی از پرچمداران ندارد، دوربین های 13 و 5 مگاپیکسلی عقب و جلو است، به طوری که می توان با آن عکس هایی با کیفیت مناسب گرفت و از همراهی گوشی در سفر لذت برد. ویژگی قابل احترامی که سونی در ام 4 آکوا به کار گرفته، بدنه ضد آب و ضد گرد غبار آن می باشد؛ امتیازی که بر این اساس به گوشی داده شده IP68 است به طوری که امکان غوطه ور شدن گوشی در آب را بدون نگرانی از آسیب گوشی فراهم می کند. البته نباید این را نیز نادیده گرفت که سونی برخی مشخصات را در این گوشی کاهش داده و M4 aqua را مجهز به حافظه داخلی 8 گیگابایت و باتری غیر جابجایی 2400mAh ساخته، بر این اساس ما اعتقاد داریم این میزان حافظه و باتری اگر بیشتر بود می توانست نظر بیشتری را به خود جلب نماید و رضایت بالاتری کاربران را از خود به جای بگذارد.
سونی اکسپریا M4 Aqua باز هم از همان سبک طراحی مختص به سونی پیروی می کند، بر همین اساس ممکن است زمانی که با گوشی برای اولین بار مواجه می شویم طراحی آشنای آن زیاد ما را زوق زده نکند. همچنین شباهت زیاد این گوشی با گوشی پرچمدارش یعنی Xperia Z3 به خوبی هویداست به طوری که می توان گفت اکسپریا ام4 آکوا، تصویر کپی شده ای از اکسپریا زد 3 است. حتی سایز دو گوشی هم تقریبا با یکدیگر برابر است و سونی اکسپریا ام 4 آکوا با اندازه 7.3×72.6×145.5 میلی متر، از جنبه ی ارتفاع، حدود 0.5 میلی متر نسبت به زد 3 کوتاه تر است و 0.6 میلی متر نیز از گوشی پرچمدار خانواده سونی پهن تر می باشد. البته نباید کلاً گول ظاهر را خورد و به راحتی بگوییم تمام مشخصات طراحی دو گوشی یکی است؛ درست است که سونی بیس و پایه کلی طراحی ظاهری این گوشی را شبیه به اکسپریا زد 3 بنا نهاده اما از مواد و کیفیت ساخت متفاوت تری در بدنه اکسپریا ام 4 آکوا بهره گرفته است. حال شاید با خود بگویید سونی کدام گوشی را با کیفیت ساخت بهتری تولید نموده؟ همان طور که انتظار می رود، نباید سونی در ساخت گوشی هایش بی گدار به آب بزند و گوشی های رده متوسط را بهتر از پرچمدارانش بسازد، به همین دلیل در اکسپریا زد3 از مواد با کیفیت تری استفاده شده است؛ سونی با وجود این که از همان مواد شیشه و فلز در بدنه بهره نگرفته اما توانسته با مهارت بالا گوشی ام4 آکوا را با ظاهری گول زننده تولید کند به طوری که انگار نقابی شیشه ای و فلزی بر روی صورتش دارد.
لبه های کناری با وجود این که از پلی کربنات ساخته شده اما با لبه های فلزی زد 3 مو نمی زند، بخش پشتی نیز با پلاستیک تزئین شده و تصوری که پانل شیشه ای پرچمدار زد 3 از خود به جای می گذارد را به کاربران القاء می کند.
البته استفاده از پلاستیک در ساخت بدنه تا حدی موجب جذب اثر انگشت می شود اما مزیتی که نسبت به گلکسی زد 3 به همراه دارد کمتر شدن وزن از 152 گرم به 136 گرم است. همانطور که از سونی بر می آید رنگ های انتخاب شده برای این گوشی نیز کاربر پسند هستند و این شرکت در سه رنگ مشکی، سفید و رز این گوشی را در دسترس همگان قرار داده است. در بخش جلویی اگر کمی دقت کنیم در می یابیم که اندازه صفحه نمایش نسبت به زد 3 کمی کوچکتر است و با وجود این که سایز دو گوشی تقریبا یکی است، اما سونی اندازه 5 اینچی صفحه نمایش را برای ام 4 آکوا در نظر گرفته است، بر طبق روال میزان گستردگی صفحه بر روی این گوشی نیز نسبت به پرچمداش کمتر است و 65.2 درصد می باشد. در بالای همین صفحه نمایش همانند زد3 خروجی صدای گوشی و دوربین جلو 5MP (در سمت راستِ بلندگو) و حسگر ها به چشم می خورند.
همانطور که در طراحی گوشی های سونی قبل تر هم دیده بودیم هیچ گونه دکمه فیزیکی در پایین صفحه نمایش تعبیه نشده و بخش زیر صفحه نمایش عمدتا خالی است، به جز ورودی صدا که در طراحی گوشی ها یکی است، چیز دیگری دیده نمی شود. حال اگر نگاهی به لبه های دو دیوایس بیاندازیم به تمایز بنیادی که سونی بین آن ها قائل شده پی خواهیم برد. در سمت چپ M4 Aqua یک پورت microUSB و اسلات کارت حافظه microSD همراه با پوشش تعبیه شده، که این پوشش در مقابل نفوذ آب به داخل گوشی جلوگیری می کند، پورت microUSB نیز طوری ساخته شده که بدون نیاز به پوشش اضافی مانع ورود آب به داخل می شود. سمت راست است هم کمی شلوغ و به هم ریخته به نظر می آید. در بالای گوشی پوششی وجود دارد که با کنار گذاشتن آن می توان به دو سلات نانو سیم کارت دسترسی داشت؛ دکمه خاموش و روشن و یا همان قفل نیز در وسط و کمی پایین تر از اسلات سیم کارت واقع شده، در نزدیکی این دکمه نیز کلید های تنظیم صدا وجود دارند. سونی طبق روال در این گوشی از دکمه شاتر اختصاصی دوربین بهره گرفته که موجب می شود بتوان با آن راحت تر به عکس برداری پرداخت. در بخش بالای گوشی هم جک هدفون 3.5mm میکروفون ثانویه (برای حذف نویز) و در پایین میکروفون اصلی و یک عدد بلندگو جای گرفته اند.
آیا دوست دارید در حین شنا در استخر و یا در زیر باران، از لحظاتی عکس بندازید که تا امروز قابل عکس برداری نبوده اند؟ همانطور که در جریان هستید سونی در چند سال اخیر توانایی خود را در ساخت گوشی های ضد آب به اثبات رسانده به طوری که حتی برخی کمپانی ها در این زمینه به پای سونی نمی رسند، این گوشی به صورت ضد آب ساخته شده و از گواهینامه ضد آب و ضد گرد و غبار IP68 بهره می برد تا کاربران بتوانند تمامی لحظات ناب زندگی خود را به ثبت برسانند. به نظر می رسد دلیل انتخاب نام آکوا (در لغت به معنی آب) توسط سونی همان خاصیت ضد آب گوشی های این سری اش باشد، گوشی هایی که اگر آن ها را در آب های با عمق 1.5 رها کنیم، انگار همانند ماهی های رنگی خود را به طرف پایین می کشانند.
کیفیت صفحه نمایش
سونی m4 آکوا با پنل بسیار ساده از نوع IPS LCD و با رزولوشن 720 × 1280 و تراکم پیکسل 294PPI ارائه شده است. این صفحه نمایش با قطر 5.0 اینچ، نسبت به صفحه نمایش 5.2 اینچی اکسپریا Z3 جمع و جورتر است، ولی نسبت به پرچمدار 2014 از رزولوشن و تراکم پیکسل کمتری برخوردار است.
همانطور که از تکنولوژی IPS انتظار می رود، زاویه دید این صفحه نمایش بسیار عالی است و از نمای کناری با حفظ رنگ کیفیت تصویر مناسبی ارائه می شود. رنگ ها هم در حالت عادی نسبت به زد 3 کمی غیر طبیعی به نظر می رسند؛ هرچند این گوشی به نسبت دیوایس های دیگر در این محدوده قیمت، کیفیت بهتری را ارئه می دهد.
همچنین سونی تنظیمات دستی برای کنترل رنگ های قرمز، سبز و آبی را در این گوشی جای داده تا کاربران نیز بتوانند به دلخواه خود تنظیمات مورد نظرشان را اعمال نمایند. در تست های انجام شده بر روی گوشی M4 آکوا مشخص شد که این گوشی از میزان کنتراست متوسط و روشنایی بالایی برخوردار است، هرچند باز هم به پای زد 3 نمی رسد. در خارج از منزل نیز در شرایطی که نور صفحه نمایش کم باشد محتویات داخلی به سختی خوانده می شود اما اگر میزان روشنایی گوشی را به حداکثر یعنی 551 نیت تغییر دهیم خوانایی در زیر نور خورشید بهتر خواهد و عملکرد خوشحال کننده ای را ارائه می دهد. باز هم برای خوانایی در زیر نور خورشید آزمایشاتی انجام شد که میزان برتری این گوشی نسبت به گوشی های Moto G، Xperia Z و Mi 4 را نشان داد. شایان ذکر است این گوشی بر خلاف زد 3 که از 10 انگشت بر روی صفحه لمسی پشتیبانی می کرد، فقط توانایی شناسایی 4 انگشت را دارد.
رابط کاربری
شرکت سونی به تازگی از سیستم عامل اندروید لالی پاپ در گوشی های جدیدش بهره می گیرد؛ چیزی که قبلا و حتی در گوشی پرچمدار Z3 شاهدش نبودیم حالا در اکسپریا ام 4 آکوا به وقوع پیوسته است. این یک خبر خوشحال کننده است که M4 AQUA به اندروید لالی پاپ نسخه 5.0 مجهز شده است به طوری که با یک سری تغییرات در آن مواجه خواهیم بود. البته باید گفت که ظاهر کلی دو نسخه سیستم عامل یکی است و کسانی که قبلا گوشی های سونی را با سیستم عامل کیت کت در دست گرفته باشند فوراً به شباهت ظاهری آن ها پی خواهند برد. صفحه قفل این گوشی دستخوش تغییراتی شده و در این قسمت ویدجت قفل صفحه حذف شده، اما هنوز ویژگی هایی مانند ساعت، تاریخ و میانبر دوربین در دسترس هستند؛ همچنین برای امنیت بیشتر گوشی از ویژگی هایی مانند الگو، پین و یا رمز عبور استفاده می شود. با ورود به صفحه اصلی همانند دیگر گوشی های اندروید می توان یک سری میانبر های ضروری را تنظیم نمود، همچنین می توان به دلخواه تصویر پس زمینه را تغییر داد و یا مجموعه ای از ویدجت ها را به صفحه افزود. منطقه اطلاع رسانی نیز در این گوشی با تغییر مواجه بوده به طوری که آیکون های سوئیچ تنظیمات در 3 ردیف مرتب شده اند؛ که می توان به دلخواه این آیکون ها را در این بخش چید و یا اضافه کرد، در مجموع می توان تا 13 سوئیچ را تنظیم کرد که بین این 13 میانبر 9 تای آن ها در نگاه اول قابل مشاهده هستند.
صفحه مربوط به برنامه ها نیز در 4 ستون و 4 سطر سازماندهی شده اند و محل قرار گیری آن ها به دلخواه قابل تغییر است. در این بخش می توان به تنظیمات مربوط به این برنامه ها مانند حذف، جستجو و دانلود دسترسی داشت، فقط کافی است ضربه ای به صفحه نمایش وارد کنید تا از سمت چپ لیست تنظیمات ظاهر شود. همانند دیگر گوشی های اندرویدی، اکسپریا M4 Aqua به قسمت برنامه های اخیر مجهز شده تا بتوان از این قسمت برنامه های اجرا مانده را غیر فعال کرد و یا بین آن ها سوئیچ شد. به علاوه در این گوشی می توان از برنامه هایی با اندازه صفحه کوچکتر استفاده کرد و همزمان نیز در بخش های مختلف گوشی حرکت کرد، این ویژگی که در سونی با نام برنامه های کوچک یا به اصطلاح small Apps یاد می شود، می توان گفت که شبیه به ویژگی چند پنجره ای در سامسونگ است که از طریق بخش سوئیچ برنامه ها قابل انتخاب است؛ برنامه هایی که در این بخش وجود دارند و می توان بر روی صفحه با سایز کوچک تر اجرا نمود شامل: کلیپ فعال، مرورگر، ماشین حساب، تقویم، تایمر و تاچ بلوک است. در نهایت می رسیم به ویژگی گوگل ناو «Google Now» در سونی. با کمک این قابلیت می توان به جستجوی اینترنت و ایمیل پرداخت و یا این که به نیاز های روزانه خود به راحتی دسترسی داشت.
عملکرد
مغز متفکر گوشی سونی اکسپریا M4 Aqua چیپست کوالکام اسنپ دارگون 615 « MSM8939 Snapdragon 615 » می باشد، که به طور خاص با هدف پیشی گرفتن از گوشی های رده متوسط ، برای این گوشی در نظر گرفته شده است. این مجموعه بر روی خود پردازنده هشت هسته ای کورتکس ای 53 «Cortex-A53» با سرعت های 1 و 1.5 گیگاهرتز را حمل می کند. شاید با خود بگویید این میزان سرعت پردازنده زیاد چشمگیر نیست اما سونی آن را با توجه به این که موجب بهینه سازی سیستم عامل و ایجاد یک تجربه روان و لذت بخش می شود، کافی دانسته است. میزان رم به کار گرفته شده در این اسمارت فون نیز 2 گیگابایت می باشد که برای انجام کارهای روزمره و عادی از اندازه ی مناسبی برخوردار است؛ گرافیک نیز از نوع Adreno 405 است که اجرای بازی های نسبتا سبک را به صورت روان بر عهده می گیرد.
اگر برای انتخاب گوشی با سخت افزار مناسب در دو راهی مانده اید در ادامه نقد و برسی ام4 آکوا با ما همراه باشید. اکسپریا ام4 آکوا با دارا بودن مشخصات فوق، وارد رقابتی تنگاتنگ با همتایان خود در برند های دیگر شده و سعی دارد در این مسابقه ی نفس گیر از همتایانش پیشی بگیرد. اما آیا واقعا می توان به Xperia A4 Aqua اعتماد کرد و بر رویش سرمایه گذاری کرد؟ در واقع می توان گفت که گزینه های بسیاری با ارائه سخت افزار مشابه، در این حدود قیمت وجود دارد اما اکسپریا ام 4 آکوا توانسته با عملکرد مناسبش نشان دهد که هنوز هم از بسیاری از گوشی های هم رده ش بهتر عمل می کند و می توان رویش حساب باز کرد. با کمک آزمون های تست عملکرد انجام شده بر روی این گوشی به طور ملموس تر می توان برتری این گوشی نسبت به گوشی های دیگر را سنجید.
در تست انجام شده به کمک نرم افزار AnTuTu 5 و بر طبق داده های ارائه شده در این تست، M4 Aqua توانسته در صدر گوشی های رده متوسط مانند: سامسونگ Galaxy A7، هواوی اسند P7، اچ تی سی دیزایر 820 و گلکسی ای 5 سامسونگ بنشیند و در پله ای پایین تر از پرچمدار سونی یعنی اکسپریا زد 3 قرار گیرد. آزمون صورت گرفته با برنامه Basemark OS II نیز تقریبا نتایج مشابه بالا را ارائه داد؛ با توجه به اعداد و ارقام این آزمون ها و تجربیات عملی، می توان دریافت این گوشی در رده ی خود از قدرت مناسبی برخوردار است و اسنپ دراگون 615 حدود 70٪ بهتر از اسنپ دراگون 410 عمل می کند.
سونی در این گوشی حافظه داخلی را کاهش داده و بر خلاف زد 3 که از حافظه های 16 و 32 گیگابایت بهره گرفته، در این اسمارت دیوایس 8 گیگابایت حافظه داخلی را کافی دانسته، این در حالی است که برای حجم بالای داده ها و برنامه ها به نظر می رسد که چندان هم کافی نیست، پس می توان با کمک مموری کارت این میزان حافظه را تا 256 گیگابایت ارتقاء داد.
دوربین 13mp
آیا دوست دارید با پرداخت هزینه ی کمتر از پرچمدارن از گوشی با دوربینی با کیفیت بهرمند شوید؟
سونی اکسپریا M4 Aqua دارای یک دوربین با عدد مگاپیکسل 13MP است که بر روی کاغذ قابل توجه است. سایز عکس هایی که این گوشی با حداکثر رزولوشن توانایی ثبتشان را دارد 4128×3096 پیکسل است و در هر دو حالت دستی و خودکار می توان به انتخاب نسبت های تصویر 4:3 و 16: 9 پرداخت. دیافراگم در نظر گرفته شده برای این گوشی نیز f/2.0 می باشد و از فوکوس خودکار و فلش LED برای عکاسی در نور کم بهره می برد.
همانطور که در بالا نیز اشاره شد بر روی گوشی یک دکمه شاتر، اختصاص یافته است تا در حین عکس و فیلم برداری شما را یاری کند؛ رابط کاربری دوربین نیز معمولی است و نسبت به رابط کاربری سیستم عامل کیت کت سونی تغییری حاصل نشده است. در این گوشی حالت های خودکار و دستی برای عکس و فیلم برداری تعبیه شده که در حالت خودکار لازم نیست کاربر با هیچ تنظیماتی سرو کله بزند و دوربین به طور خودکار تنظیمات مناسب را اعمال می کند. اما در حالت دستی "کنترل های دستی" بر روی نمایشگر ظاهر می شوند تا بتوان ویژگی های از قبیل: جبران نوردهی، تعادل رنگ سفید، ISO، اندازه گیری کنترل و حالت فوکوس، روشن و خاموش کردن تثبیت کننده تصویر را به دلخواه تنظیم نمود. علاوه بر این در دوربین این گوشی می توان به چندین قابلیت جالب دیگر مانند: AR fun، افکت AR، مالتی کامرا «multi camera»، پانوراما، sound photo دسترسی داشت.
کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این دوربین نیز قابل توجه است به طوری که می توان رنگ های بزرگ، کنتراست عالی و محدوده دینامیکی مناسب با جزئیات خوب را در تصاویر شاهد بود؛ حتی قسمت هایی که نور کمتری و سایه وجود دارد باز هم خبری از نویز نیست و جزئیات دقیق هستند.
ضبط ویدئو توسط این دوربین هم با کیفیت 1080p و 30 فریم در ثانیه انجام می شود و در رابط کاربری آن هم می توان به گزینه های تایمر، حالت فوکوس، فلش و ... دسترسی داشت. دوربین جلو نیز کاملا راضی کننده است و با عدد مگاپیکسل 5MP عرضه شده است؛ این دوربین بر روی کاغذ به میزان 2.8 مگاپیکسل از زد 3 بیشتر است و می توان گفت در حد پرچمداران دیگر برند ها قرار دارد. با دوربین سلفی 5 مگاپیکسل نیز می توان با کیفیت 720p به فیلم برداری پرداخت.
تست باتری
سونی در گوشی رده متوسط خود از یک باتری 2400mAh بهره گرفته که به میزان 200 میلی آمپر از Xperia Z3 Compact و 700 میلی آمپر از Z3 ظرفیت کمتری دارد. باید گفت ظرفیت باتری به تنهایی در میزان عمر باتری نقش ایفا نمی کند و عواملی مانند اندازه صفحه نمایش، میزان نور دهی نمایشگر و همچنین پردازنده مورد استفاده در گوشی از معیار های تعیین کننده عمر باتری به حساب می آیند پس نمی توان به راحتی از ظرفیت پایین تر این باتری نسبت به گوشی هایی نظیر z3 و زد 3 کامپکت خورده گرفت. در آزمایش باتری در شرایط فعال کردن حالت STAMINA (حالت صرفه جویی در مصرف انرژی باتری) امتیازی استقامتی که این باتری برای خود به ثمر رساند 81 ساعت بود که به میزان چشمگیری از اکسپریا آکوا M2 با استقامت 10 ساعت بهتر خود را نشان داد، علاوه براین می توان گفت این گوشی همتراز با امتیاز استقامت 85 ساعت Xperia Z3 است. بر اساس ادعای شرکت سازنده تا 13:17 دقیقه می توان با این گوشی به مکالمه پرداخت و تا 64:46 دقیقه نیز موسیقی گوشی داد، زمان پخش ویدئوی تخمین زده شده توسط سونی برای این گوشی 6:57 دقیقه می باشد. همچنین به دلیل این که گوشی به صورت ضد آب ساخته شده باتری از نوع غیر قابل جابجایی ساخته شده است.
اتصالات
سونی اکسپریا M4 Aqua در دو نسخه تک سیم و دو سیم عرضه شده که نسخه دو سیم کارته آن با پسوند Dual از نسخه تک سیم جدا شده است که نسخه مورد برسی ما دو سیم کارته می باشد. هر دو نسخه M4 Aqua و M4 Aqua dual از چهار باند GSM / GPRS / EDGE / HSDPA پشتیبانی می کنند ولی دو شبکه فورجی و 3G بر اساس مدل نامبر های اختصاص داده شده کمی فرق می کند. شبکه 3G پشتیبانی شده در این مدل ما که E2333 نام دارد HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 می باشد.
گزینه های اتصال محلی این گوشی نیز شامل Wi-Fi 802.11 و وای فای دو گانه می باشد. همچنین بلوتوث در نظر گرفته شده برای این مدل A2DP ورژن 4.1 که در کنار NFC برای ارسال داده ها و اتصال به دستگاه های خارجی مورد استفاده قرار می گیرند. برای دسترسی به نقشه ها و موقعیت یاب نیز از تکنولوژی های A-GPS و GLONASS در این گوشی استفاده می شود.
برای شارژ باتری و اتصال به صورت سیمی هم می توان از پورت microUSB 2.0 بهره گرفت، البته باید خاطر نشان کرد که این گوشی از قابلیت MHL برای اتصال به تلویزیون ها پشتیبانی نمی کند، ولی می توان از قابلیت پیشرفته تر میراکاست «Miracast» برای اتصال به تلویزیون های هوشمند، بدون نیاز به کابل بهره گرفت.
سخن آخر
سونی اکسپریا M4 Aqua یکی از دیگر از گوشی های سونی است که به منظور رقابت با دیگر میان رده های بازار توسط این شرکت عرضه شده است. سونی در این گوشی از استراتژی خوبی بهره گرفته و آن را شبیه به پرچمدار قبلی اش یعنی اکسپریا زد 3 ساخته ولی به تغییر برخی ویژگی ها پرداخته است. در کل اکسپریا ام آکوا یک گوشی میان رده مقرون به صرفه است که تا حدی برخی خصوصیات پرچمداران را به ارث برده و به صورت باریک و شیک اما با بدنه پلاستیکی راهی بازار شده که در یک نگاه حس فلز و گران بودن بدنه را به کاربران می دهد. اکسپریا ام4 آکوا با صفحه نمایش 720 × 1280 پیکسل، پردازنده هشت هسته ایSnapdragon 615 ، دوربین عقب و جلوی 13 و 5 مگاپیکسل، اندروید لالی پاپ 5.0 از پس مأموریتی که به آن محول شده به خوبی برآمده و توانست با گوشی های همتایش مانند: Galaxy A7، هواوی اسند 7P، اچ تی سی دیزایر 820 و گلکسی ای 5 به خوبی به رقابت بپردازد و با ویژگی های بهتری که دارد در صدر آن ها بشیند. با وجود این که این گوشی فاکتور های خوبی را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد اما دو عیب آشکار در آن دیده می شود که یکی حافظه کم برای ذخیره سازی داده و باتری با ظرفیت کم می باشد. در کل اگر نگاهی جامع به تمام پارامتر های خوب و بد گوشی داشته باشیم، پی می بریم که همواره نکات مثبت گوشی بیشتر است به طوری که انگیزه خرید را دوچندان می کند.
› صفحه نمایش خوب › دوربین مناسب › تجربه نرم افزاری خوب › مقاومت در برابر گرد و غبار و آب
› بدنه پلاستیکی › باتری با ظرفیت پایین › اندازه حافظه کم
عمومی
برند
sony
کشور سازنده
ژاپن
مشخصات کلی
مدل
XPERIA M4 AQUA
شماره مدل
E2333
نام مدل
E2333
تاریخ انتشار
ژوئن 2015
ابعاد
7.3 × 72.6 × 145.5 میلیمتر
وزن
136 گرم
جنس بدنه
پلاستیکی
تعداد سیم کارت
دو سیم کارته
اندازه سیم کارت
سایز نانو (12.3 × 8.8 میلیمتر)
دارای گواهینامه
IP68 (مقاوم در برابر گرد و غبار و آب تا عمق 1.5 متر به مدت 30 دقیقه)
شبکه های ارتباطی
شبکه های ارتباطی
2G ؛ 3G ؛ 4G
باند شبکه 3G
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
باند شبکه 4G
LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800)
نوع Cat4 سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود 50 مگابیت بر ثانیه
قابلیت حذف صداهای مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم (Active Noise Cancellation With Dedicated Mic)
پشتیبانی از شبکهی بیسیم ANT+
اقلام همراه
کابل USB, دفترچه های راهنما, شارژر
برچسبهای محصول
برای جدا کردن برچسبها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.
میان رده ی خوش ساخت review by احسان غفاری on آذر ۱۳۹۵
کیفیت ساخت
نوآوری و خلاقیت
طراحی ظاهری
امکانات و قابلیت
ارزش خرید در قیمت
این گوشی جز بهترین میان رده های ساخته شده تا به امروزه. از لحاظ طراحی، کیفیت دوربین، عملکرد و صفحه نمایش و در مقایسه با هم رده های خودش بهتره. میشه گفت این گوشی در رنج قیمتی که داره بی رقیبه.
پیشنهاد می کنیم ابتدا سفارشتان را برروی سایت درج نمایید و سپس برای قیمت روز تماس بگیرید.
ثبت سفارش بر روی سایت باعث تسریع خرید شما و پردازش توسط همکاران ما خواهد شد .
توجه داشته باشید ، برای اطلاع از قیمت روز ، بعد از ثبت سفارش روی سایت حتما باید تماس بگیرید زیرا ممکن است قیمت کالاها به دلیل ثابت نبودن قیمت ارز تغییر کند .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و ... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
پاسخ از: F GH در تیر ۱۴۰۰
-12
سلام. بانه دات کام یک فروشگاه قدیمی است و بسیار معروف. بدون شک می تونید اعتماد کنید. من خودم هر کالایی که نیاز داشته باشم رو از بانه دات کام می خرم و همیشه از خریدم راضی هستم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام با استناد به امتیازات زیر ، اطمینان و آسودگی در خرید اینترنتی را فراهم کرده است.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و معرفی به عنوان یکی از یکصد برند مشتری مدار و دریافت ایزوی مشتری مداری و... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
دریافت لوح تقدیر مشتری مداری
در جشنواره ملی 100 واحد مشتری مدار تاریخ 28 بهمن ماه 1399 ؛ به پاس شایستگی در عرصه کسب و کار و تکریم مشتری با در نظر گرفتن سلایق مصرف کننده و رضایت مندی مشتری، بانه دات کام به عنوان یکی از 100 واحد مشتری مدار برتر کشور معرفی و تقدیر شد.
دامنه وبسایت فروشگاه اینترنتی بانه دات کام در تاریخ 18 آبان 1381 با توجه به هویز جهانی ثبت شده و از همان سال وبسایت خود را بالا آورده و وارد حوزه تجارت الکترونیک شد.
مجموعه بانه دات کام در 25 آبان 1397 با حضور استاندار خراسان شمالی و استاندار استان کردستان و رئیس ICT استان کردستان تقدیر نامه استارتاپ برتر را دریافت کرده است.
معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات و استانداری استان کردستان و مدیران همراه اول و ایرانسل در سفر به سنندج در سال 1398 که ویدیوی آن را با کلیک روی مشاهده ویدیو ببینید .
بانه دات کام در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران یکی از 5 وبسایت برتر دسته فروشگاه های آنلاین و کاندید برترین فروشگاه آنلاین شد که نشان از تخصص فنی کسب و کار ما دارد.
شرکت ما از طرف کمیته محترم امداد امام خمینی شهرستان بانه با توجه به میزان اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش آن نهاد به عنوان کار آفرین برتر معرفی و تقدیر شد .
فروشگاه بانه دات کام در سال 99 بعد از یازده سال سابقه فعالیت ایزوی 10002 و ایزوی 10004 مشتری مداری دریافت کرد . با کلیک روی لینک زیر آن را مشاهده کنید.
مدیر عامل بانه دات کام در 20 رمضان 1398 از طرف برنامه پخش زنده رمضان ، صدا و سیمای مهاباد دعوت به مصاحبه ای با موضوع انگیزشی و کار آفرینی و پیشرفت شد .
عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی و نماد اعتماد و ساماندهی
فروشگاه بانه دات کام از اولین روزهای تشکیل اتحادیه « عضو اتحادیه کسب وکارهای مجازی » بود و در تاریخ 3 خرداد 1396 نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت و معندن و تجارت را دریافت کرد و در 20 آبان 1395 نماد طلایی ساماندهی رسانه های دیجیتال را از وزارت ارشاد دریافت کرده و این موارد را تقریبا همه فروشگاه های انلاین دارند.
در یک فروشگاه مورد اعتماد و حرفه ای میزان رضایت از خرید را فقط باید از زبان مشتریان ان فروشگاه شنید :) ما نیز برای جلب اعتماد و دادن اطمینان به شما برای خرید مطمئن ویدیوی رضایتمندی مشتریانمان را در زیر به شما نشان داده ایم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام از سال 1390 دارای درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان جهت انجام تراکنش های اینترنتی بوده و با این دو بانک ملت و پارسیان قرارداد دارد .
شماره های تماس با هر فروشگاهی گویای میزان حرفه ای و مورد اعتماد بودن آن است و به این دلیل ما شماره های معتبری را برای ارتباط شما عزیزان در سایت قرار داده ایم.
خط5رقمی: 0873111
پشتیبانی تلگرام و واتساپ
ثابت :
08734222226 - 08734222224 - 08734266666
همراه :
09188888534 - 09188888546 - 09188888957
به واسطه ارسال فوق سریع 24 ساعته و دریافت وجه در منزل بعد از تست و ارسال کالای 100 درصد اصل با کمترین قیمت رقابتی شما بهترین خرید را تجربه خواهید کرد.